lauantai 10. toukokuuta 2014

Viimeiset vapaapäivät

Ruthven Barracks
Eilisen ja tämän päivän aikana sain tehtyä ja nähtyä kaikki loput jutut mitä on ollut suunnitelmissa. Eilen kävin Kingussien keskustassa tsekkaamassa yhden nähtävyyden ja lähimmän vuoren. Nähtävyys oli Ruthven Barracks, yksi neljästä Highlandiin 1700-luvulla rakennetuista kasarmeista. Sinne pääsi myös sisälle katsomaan.

Sitten lähdin 7km kävelyreitille, joka kulki 500m korkean Creag Bheag -vuoren yli. Välillä tuli koviakin sadekuuroja, mutta onneksi oli sateenvarjo mukana ja pääsinpähän näkemään sateenkaaren.

Bussia odotellessa nautin Baileys Latten ja pitihän sitä maistaa myös skotlantilaista skonssia kun kerran täällä ollaan. Skonssi on vähän niin kun leivän ja pullan yhdistelmä.








Tänään käytin aamupäivän koulujuttuihin. Iltapäivällä kiertelin vielä eläintarhalla ottamassa kuvia ja menin mukaan jeeppikierrokselle, jotta näin myös autoreitin eläimet pitkästä aikaa. Oli jännä nähdä, miten paljon hirvieläinten sarvet olivat kasvaneet vain parin viikon aikana.
Saksanhirven sarvet parissa viikossa

Enää viisi työpäivää jäljellä...

2 kommenttia:

  1. sä olet oikkia sporttimimmi siel! xD vietettiiks siel äitienpäivää erikoisemmin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jaa, jos nyt kuuden viikon aikan muutaman pidemmän kävelyn tehny :D ja juoksemassaki vaa pari kertaa.
      Tääl oli äitienpäivä joskus maalis-huhtikuus. Sunnuntain tääl oli vaan tiikerin 5v syntymäpäivä mut sille ei sit laitettukkaa mitään kivaa sen aitaukseen ku se ei suostunu tulee sisäl muiden kaa.

      Poista

Kommentoi tai kysy jotakin!